perjantai 15. tammikuuta 2016

Päiväkirjamerkintöjä 6



   Nyt on sopiva hetki muistaa päiväkirjaa.  Vaimo lähti Sevillan partur... eikun hammaslääkäriin.  Palanen hammasta jäi Sevillaan (joiltakin jää sydän).  

   ---

   Eilinen päivä pyörittiin Sevillan keskustassa.  Shoppailua tietysti sekä tutustuttiin lähemmin Plaza de Majorilla ihmeelliseen kertopuusta tehtyyn rakennelmaan.  Viimeksi käytiin siellä iltapimeällä, mutta nyt vasta siitä sai oikean käsityksen.  Rakennelman päällä kulki kävelyreitti, josta oli hulppeat näkymät yli kaupungin.  Pari vuotta sitten katselin kaupungin näkymiä katedraalin ylätasanteelta, mutta se oli oikeastaan jo vähän liiankin korkealla.




  Illaksi vävy laittoi kunnon paellan meren elävistä.  Sen päälle churroravintolaan ja vadillinen syntisen rasvaisia herkkuja.  Olo oli kuin espanjalaisella.  

   ---

  Kohta lähdetään autolla kohti Cadizia, El Bosquen kylään.  Tutustutaan vävyn vanhempiin.  Jännittää!


   Ei, ei se ole tuo vanha romanttinen tipparellu jolla mennään.  Se oli vaan pakko kuvata, kun se seisoi niin kiltisti appelsiinipuun alla.


2 kommenttia:

  1. Vau, mikä rakennelma, huikea!!!!

    Mukavaa tapaamista vävyn vanhempien kanssa! Ole sitten kunnolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole aivan varma, mutta muistaakseni suomalaisilla on jotain tekemistä rakennelman puu-osaamisen kanssa. On se kyllä omanlaisensa!
      El Bosquessa meni sitten oikein mukavasti. Keskustelu kävi vilkkaana, kun vävyn vanhemmat puhuivat ainoastaan espanjaa - me taas ei puhuttu lainkaan espanjaa. Tyttären tulkkaustaidot olivat enemmän kuin tarpeeseen.

      Poista