torstai 28. tammikuuta 2016

Päiväkirjamerkintöjä 10





   Maanjäristyksestä on jo toivuttu, enää ei odota että hetkellä millä hyvänsä maa alkaa jälleen järkkyä.  Pieniä järistyksiä on kuuleman mukaan ollut useita, eilen aamulla itsekin tunsin yhden.  Ne eivät juurikaan hetkahduta ketään.  Se maanantainen oli kuitenkin täällä pitkään asuneiden mukaan voimakkain mitä muistavat.

   ---

   Tämä viikko on vietetty pääasiassa laiskotellen.  On lueskeltu kämpillä sekä kävelty kaupungilla ja rannalla.  Niin, eihän se kävely varsinaisesti mitään laiskottelua ole, kyllä siinä hiki virtaa kun tuolla rantakadulla auringonpaisteessa jolkottaa. 



   TioPepe (tuo ennakkoluuloton oman tien kulkija ja väsymätön uuden etsijä) onnistui ottamaan minusta niskalenkin ja eikun rohkeasti varpaita kastamaan Välimeren aaltoihin!  Kova poika pohjoisesta, lieneekö viikinkien jälkeläisiä.

   ---

   Perjantaina taas junalla kohti Sevillaa.  Sieltä jatketaan tyttären ja vävyn kanssa autolla Extremaduraan, Espanjan ruoka-aittaan.  Yövytään siellä jossain pari yötä, tutustutaan alueeseen ja palataan sitten vielä Fuengirolaan valmistelemaan kotiin paluuta.  Extremadurasta pari sanaa myöhemmin.  Nyt muistan ottaa myös kameran laturin mukaan matkaan.

------


------

   Tiistaisilla markkinoilla kauppiaiden kovaääninen kilpalaulanta täytti korvat ja tajunnan.  Suorastaan runollista:

Kut prais foor juu 
if juu pai moor tän tuu - 
kut prais tsäst foor juu!





3 kommenttia:

  1. Voihan viikinki! Hurjaa menoa!

    Veri gud prais vähän joka puolella maailmaa :D

    On ollut muuten mitä mainioimmat kelit testata Icebug-kenkiä! Mielenkiintoisia etenemisiä jäisiä jalkakäytäviä pitkin suorastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säästäkää ihmeellä minullekin sitä lunta ja jäätä jotta pääsen edes vähän ottamaan tuntumaa uusilla Icebugeilla! Hurja meno täällä lähenee loppuaan, tällä erää.

      Poista
    2. Toivottavasti toivettasi ei kuulla ;)

      Aina tulee uusia talvia...ja valitettavasti tämäkin voi jatkua :(

      Poista