torstai 10. huhtikuuta 2014

Miehen mietteitä


    Mitä mies miettii?  Istuu tuolissaan ja otsa kurtussa miettii.  Elämän tarkoitusko viimein ratkeaa tai peräti heinän arvoitus?  Mies miettii muttei kerro.  Omana tietonaan pitää.  Harvoin ajatuksiaan muille jakaa, ainakaan selvinpäin.


    Mitä mies miettii?  Mittaisiko elintoimintojaan älypuhelimella vai muuttaisiko kirjoille Ruotsiin, veroparatiisiin?  Vai istuttaisiko kasveja, jotka luovat yltäkylläisyyttä lähelleen?  Onko se kartanpiirtäjä joka päättää kenelle Krim kuuluu?  Entä kuinka käy Katalonian?  Hidastaako viina vammojen paranemista ja heikentääkö aloilleen asettuminen ihmisen luita?


    Mitä miettii mies?  Laittaisiko rairuohon multaan vai aurinkosähköpaneelin kerrostalon katolle?  Lisääntyisikö tulot jos muuttaisi Tammisaloon, entä Suvisaaristoon?  Jos raivo nousee, laskeeko kymmeneen vai tukistaako lasta kunhan pyytää anteeksi?  Ärsyyntyisikö, jos bussissa nainen puhuu ruotsia?

    Mitä mies miettii?  Hurmioituisiko gourmetjuustosta Pariisista vai nauttisiko muhkean viinin lampaan seurassa?  Vaihtaisiko Dönerin Vöneriin?  Herättelisikö luovuutta tylsistymällä: lukisi puhelinnumeroita luettelosta ja lajittelisi sukkia vai kokisiko mindfulnessin aistimalla aamuvarhain tiskiveden lämmön ja solinan?


    Mitä mies miettii?  Leivonnainen vai karkki?

 
    Mitä mies miettii? 


    … tässä sen kummempia.  Kunhan Hesaria lueskelin...



2 kommenttia:

  1. Pohjattomia ovat miehen mietteet. Hyviä mietteitä kaikki, ja huomaa senkin, miten päivän uutisointi tosiaan panee ajattelemaan. Mitä tuosta uutisvirrasta ottaisi? Onko mikään tärkeää? Ehkä pitäisikin siirtyä pieniin, mutta merkittäviin henkilökohtaisiin päivän tapahtumiin, kuten esimerkiksi siihen, että kissa työnsi päänsä pieneen pahvilootaan, eikä saanut sitä pois ilman apua.... ;) Siitä saisi kunnon lööpinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämä on täynnä valintoja, välillä pieniä ja joskus taas niitä suurempia. Paitsi jos sattuu olemaan se pomminpurkajapiruparka, sillä on vaan punanen tai vihree ja kyseessä koko loppuelämä.

      Lööppi: pahvilaatikko yritti niellä kissan, urhea emäntä pelasti viime hetkellä.

      Poista